Bezorgen en afhalen

Jouw bestelling wordt verwerkt en verzonden zodra www.justxl.nl jouw betaling of akkoord op jouw betaling heeft ontvangen. Je ontvangt een orderbevestiging per e-mail van www.justxl.nl.

Indien je jouw bestelling doordeweeks ( met uitzondering van woensdag ) voor 17:00u plaatst wordt deze op dezelfde werkdag in behandeling genomen en verzonden. Indien je jouw bestelling na 17:00u, of in het weekend plaatst vindt afhandeling en verzending plaats op de eerstvolgende werkdag. je wordt per e-mail op de hoogte gesteld zodra jouw bestelling is afgehandeld en verzonden.

Alle verzendingen worden verzorgd door Intrapost. Voor zendingen die door de brievenbus passen kost de bezorgkosten €2,95. Voor zendingen die als pakket worden verzonden wordt het €6,95 in rekening gebracht. Dit wordt automatisch bepaald bij het afrekenen van jouw bestelling. Het gewicht van de zending heeft in dit geval geen invloed op de verzendkosten.

Jouw bestelling wordt naar keuze bij je thuis of op een ander adres afgeleverd. Op de afrekenpagina kun je dan desgewenst kiezen voor een afwijkend verzendadres door het vinkje “Verzend naar hetzelfde adres” uit te zetten.