Retouren en garantie

Natuurlijk streeft JustXL naar een optimale service voor haar producten en verzending. Mocht het product niet aan jouw wensen voldoen en wil je om welke reden dan ook ruilen of retourneren dan kun je dit doen zonder opgaaf van reden. Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €2,95 per brievenbuspakket en €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Het product is dus ongebruikt, schoon, compleet, onbeschadigd, in originele verpakking en voldoende gefrankeerd.

Je dient jouw retour vooraf schriftelijk aan JustXL te melden. Dit kunt je doen door een e-mail te sturen aan support@justxl.nl met als onderwerp ‘Retour’. Na ontvangst van je mail bevestigen wij jouw retour.

Post adres:
JustXL
T.a.v. Afdeling Retouren
Hollandse Kade 16
1391 JD Abcoude

De aanmelding en de ontvangst van jouw retour zal binnen 2-3 werkdagen per e-mail bevestigd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Het verbeteren van onze service is iets waar wij voortdurend aan werken. Mocht je ondanks onze inspanningen toch ontevreden zijn of een klacht hebben laat het ons dan zo snel mogelijk weten en neem contact met ons op.